PDG - Piteå DiscGolf

pengar till klubben

Tänkte starta en tråd där vi kan ge förslag till hur vi ska försöka få in pengar till klubben. som det är idag så går vi knappt runt. (vet inte om vi går runt om vi delar ut bensinpengar till gräsklippningen)

så kom med förslag på hur vi kan tjäna pengar till klubben.

4 kommentarer:

Rille sa...

Det som vi pratade om tidigare var ju att fixa en korthålsbana under Summergames på nåt lämpligt ställe, typ Strömlida.

Ordf. John sa...

Jag ser självklart pengar som en bristvara inom klubben, men roten till problemet är kanske mer viljan att hjälpa till och för få resurser. Jag kan bara se hur två till tre personer sliter hårt året runt för klubben och banans existens. Vi kanske skall se till att värva 1-3 medlemmar var, per år och på så sätt få klubben att växa. Nu hörde jag att Kenth´s klippare gått sönder så nu står vi igen vid ruinens kant.

Anonym sa...

Uppdatera gärna siten så man hittar till er. Vore trevligt och testa era banor också.

Hälsningar från Skellefteå

Anonym sa...

Till Anonym och alla andra som inte hittar till banan så är det bara att ringa 070-3810300 (Kenth) eller maila mig på chess_11@hotmail.com så ska jag hjälpa er så ni hittar dit eller så kommer jag och möter upp er och visar er vägen dit:)

men en snabb guidning är att vik av E4:an vid frasses och följ vägen förbi Frasses sen mot Öjebyn och då ni kommit längst upp på backen viker ni höger in på en grusväg och sedan höger igen. åker ni för långt och missar grusvägen så kommer ni till en rondell så då får ni vända där:)